Aanmelding en contact

 

U kunt zich aanmelden door een email te sturen met vermelding van uw telefoonnummer naar info@vandenbergvink.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld of gemaild (in ieder geval binnen 2 werkdagen).

 

Ook kunt u zich aanmelden door rechtstreeks te bellen naar onze praktijk tijdens kantooruren (9.00u - 18.00u). Indien u inspreekt wordt er per mail of telefoon contact met u opgenomen. U vindt de telefoonnummers in de rechterkolom van deze pagina.

 

Afspraken zijn ook mogelijk in het Engels. Beperkte beschikbaarheid in de avonduren. Sessies via Skype zijn ook mogelijk, als u bijvoorbeeld in het buitenland verblijft.

 

Momenteel duurt het maken van een eerste afspraak 2 tot 4 weken (de ‘aanmeldwachttijd’). De vervolgafspraken kunnen aansluitend ingepland worden (wij hanteren geen ‘behandelwachttijd’).

 

Datum van de laatste actualisatie: 24-02-2019

 

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

 

 

Bezoekadres

Psychologenpraktijk

Van den Berg & Vink

Oudezijds Achterburgwal 141 D

1012 DG Amsterdam

 

KVK 54629659

 

Contact

info@vandenbergvink.nl

 

drs. Paul van den Berg

GZ psycholoog

06 18 88 29 18

 

drs. Aafje Beijderwellen

GZ psycholoog

06 40 10 31 34

 

 

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

Vereist